Ons team

Edith Gouw

Edith Gouw

"Mijn inkomens carrière ben ik begonnen bij toen nog GAK op de afdeling ZW. Vervolgens drie jaar gewerkt bij een arbodienst "De Twaalf Provinciën". Bij De Amersfoortse Verzekeringen heb ik drie jaar verzuimverzekeringen gedaan en 15 jaar AOV acceptatie.

 Per 6 maart 2017 ben ik bij UPIVA begonnen als acceptant Inkomen. Door de fusie van Mandaat Assuradeuren B.V. en UPIVA B.V. ben ik nu in dienst van Mandaat Assuradeuren B.V. Wij hebben met z’n allen een hectische tijd achter de rug en wat mij opviel was dat wij een echt team zijn (Locatie Leusden en Doetinchem). Eén voor allen, allen voor één.

Op verzuimgebied kan ik nog veel leren. Dit vind ik juist fijn. Ik ben iemand die graag alles zoveel mogelijk in detail wil weten zodat ik mijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Dus nog genoeg uitdagingen en ontwikkelingspunten.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en geniet ik van mijn gezin. Portugal is onze favoriete vakantieland. Voetbal blijft mijn sport. Door mijn leeftijd lastig nog te doen. Gelukkig heb ik een goede vervanger namelijk spinning."

Terug naar onze mensen