Betrokken partijen bij schadeafwikkeling

Het gebeurt vaker bij uw relaties: een schade heeft plaatsgevonden en de polissen worden gecontroleerd. Dan blijkt dat de opstal en inboedel bij verschillende verzekeraars zijn gesloten.  

Bij het regelen van de schade is de kans groot dat dit verwarring oplevert voor uw klant: Bij een grote schade worden de experts ingeschakeld. Een voorbeeld hiervan is de vraag bij wie de klant bepaalde informatie moet aanleveren. Welke hersteller wordt door welke verzekeraar ingeschakeld?

Een ander nadeel kan zijn is dat de ene expert met andere bevindingen komt dan de ander, of dat men naar elkaar gaat verwijzen. Hierdoor kan er dan enige tijd overheen gaan alvorens uw relatie weet waar hij/zij aan toe is.

Alles onder één dak
Het kan dus lonen om de schadeverzekeringen van uw klanten via de volmacht van Mandaat bij één verzekeraar onder te brengen. Dat kan eventuele bovengenoemde problemen voorkomen.

Heeft u hier vragen over, dan helpen we u graag! Neem dan contact met ons op via 0314 – 373 289 of schade@mandaatassuradeuren.nl.

Bekijk het nieuwsoverzicht