Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten

Uit onderzoek is gebleken dat 89 procent van de consumenten snel wil kunnen vinden wat onder de dekking van hun verzekering valt. 85 procent wil graag helder taalgebruik. Daarom hebben verzekeraars afgesproken dat zij zich gaan houden aan strikte regels voor het weergeven van de belangrijkste eigenschappen van een polis. Dat gaan ze doen via een Verzekeringskaart: een digitale kaart die verzekeraars op hun site kunnen zetten en waarop je dankzij iconen snel de juiste informatie kunt vinden over je verzekering.

Verzekeraars werken sinds januari 2016 aan de Verzekeringskaarten. Eind van het jaar moeten ze allemaal online staan. Daar werken ze hard aan: er staan nu 43 kaarten online die in totaal bijna 2.000 keer zijn bekeken. En achter de schermen staan er nog veel meer klaar. Al een indruk? Bekijk onderstaande selectie of ontdek hoe de kaarten werken via een animatiefilm.

Hieronder staan diverse verzekeringskaarten gepresenteerd. Met de Verzekeringskaart kunt u beoordelen of dit voor u de juiste verzekering is. Ook kunt u de Verzekeringskaarten vergelijken met elkaar voor een beter inzicht.

Deze content is geblokkeerd
Als u deze content wilt bekijken dan dient u cookies te accepteren.
Cookie-instellingen aanpassen